Alternativa domu umirovljenika: skrb u vašem domu za stare i nemoćne osobe | Mapa weba

01/2421-521

Usluge

Pomoć u kući pružaju stručne osobePomoć i njega u kući

Profesionalno i stručno pružamo uslugu pomoći i njege u kući starijim osobama, osobama sa invaliditetom i djeci sa posebnim potrebama, svima kojima je takav oblik pomoći potreban.

Značajan porast udjela starijeg stanovništva, kao jedne od socijalno ranjivih skupina, u ukupnom stanovništvu, povećava potrebe za socijalnom skrbi te socijalnim uslugama o kojima ovisi kvaliteta života starijih osoba.

Korisnicima naših usluga možemo osigurati pomoć i njegu u kući za zadovoljavanje pojedinih potreba koje mu, zbog današnjeg suvremenog načina života, nemogu pružiti članovi njegove obitelji.

Uz našu pomoć u Vašem domu doprinjet ćemo da se Vi ili Vaši najmiliji osjećate dobro i zadovoljno i to aktivnostima koje će zadovoljiti osnovne životne potrebe, a uključuju slijedeće:

  • Briga oko kućanstva učinit će vaš životni prostor čistim, svježim i ugodnim za život (čišćenje životnog prostora, pospremanje, pranje rublja, glačanje rublja, pranje suđa…)
  • Briga oko osobne higijene što uključuje kupanje, tuširanje, pranje kose sa uključenim pomagalima kako bi se olakšao ulazak u kadu, pomoć pri oblačenju…
  • Priprema obroka ili dostava gotovih obroka
  • Obavljanje raznih administrativnih poslova kao što su pratnja prilikom odlaska liječniku, podizanje recepata, uputnica i sl. , banka, pošta…
  • Odlazak u trgovinu, na tržnicu, nabava namirnica…
  • Šetnja i druženje
  • Podmirivanje ostalih svakodnevnih potreba (osim medicinskih usluga)

Pomoć u kući pružaju stručne osobe – njegovateljice sa potrebnim iskustvom i edukacijom.

 

Dom za starije i nemoćne osobe – Velika Gorica

Dom za starije i nemoćne osobe u samom središtu Velike Gorice kapaciteta do 20 osoba

Osigurajte sebi ili svojim najmilijima dostojanstvenu starost u mirnom i ugodnom okruženju obiteljskog doma uz svu potrebnu i nesebičnu brigu i skrb.

 

Obratite nam se s povjerenjem

Slobodno nas kontaktirajte sa vašim upitom ili ako imate dodatnih pitanja vezanih za usluge skrbi i njege ili informacija o Domu za starije i nemoćne osobe, na telefon 01/2421-521 ili putem kontakt obrasca:

Kontaktirajte nas

Skrb u domu korisnika za stare i nemoćne osobe, osobe s invaliditetom i djecu s posebnim potrebama

© 2016.-2021. MAXIMUS life j.d.o.o.